Gyakran ismételt kérdések

Jelentkezés álláshirdetésre

 • Miért nem tudom feltölteni a dokumentumomat?
  A feltölthető dokumentumok száma limitálva van.
  Pozíciónkként változik a feltölthető/feltöltendő dokumentumok száma. A jelentkezési űrlap fájlfeltöltésre szolgáló - kattintható - területén láthatja, hogy az adott meghirdetett pozíciónkhoz mennyi dokumentum tölthető fel.  
  Kérjük, vegye figyelembe, hogy minden pozíciónál van egy minimálisan feltöltendő dokumentumszám is! (Pl.: A kttv., hatálya alá tartozó pozíciók esetén a hirdetésben megadott dokumentumok mindegyikét fel kell tölteni a jelentkezéskor. Ellenkező esetben a jelentkezést nem tudjuk fogadni!)  
  A feltöltendő dokumentumok fájlmérete egyenként nem haladhatja meg a 2MB -ot. Feltölthető fájlformátumok: pdf és MS Word dokumentum. Fotózott dokumentum feltöltésére nincs lehetőség! Ha csak fotóként tudja feltölteni valamelyik dokumentumát, akkor az a tanácsunk, hogy a fotót egy online, ingyenesen elérhető fájlkonverterrel konvertálja át pdf. formátumba.
  Ingyenesen elérhető online fájlkonverterek, melyekkel fotók konvertálhatók át pdf formátumba, pl.:
   https://imagetopdf.com/
   https://jpg2pdf.com/
   https://www.adobe.com/acrobat/online/jpg-to-pdf.html
   https://smallpdf.com/jpg-to-pdf
   https://www.ilovepdf.com/jpg_to_pdf
 • Nem jelenik meg a jelentkezés gomb az űrlap alján, mi a probléma?
  Kérjük, ellenőrizze hogy minden kötelezően kitöltendő adatot megadott-e? A kötelezően kitöltendő mezőket kis piros csillag jelöli.
  Lehetséges okok:
  - nincs kitöltve minden kötelező mező
  - nincs feltöltve a minimálisan kötelező számú dokumentum
  - nem fogadta el az adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltakat*
  - nem járult hozzá személyes adatainak általunk történő kezeléséhez*
  - a kitöltött mezőknél hiányosság van.
  Ez utóbbi lehet formai hiányosság (pl. e-mail címnél, telefonszámnál), vagy karakterszám probléma (többlet vagy kevés beírt karakterszám). A hibásan, vagy nem megfelelően kitöltött kötelező mezőknél a mező előtti kis ikon piros színű, míg az elfogadott mező esetén az ikon színe zöld
  *A jelentkezésnél hozzá kell járulnia személyes adatainak kezeléséhez, ezzel kapcsolatban pedig el kell olvasnia adatvédelmi tájékoztatónkat. Amennyiben ezekhez nem járul hozzá, jelentkezését nem tudjuk fogadni.
 • Nem kaptam visszaigazoló e-mailt a jelentkezésről
  Ha jelentkezése után nem kap visszaigazolást az Ön által megadott e-mail címre, annak nagy valószínűséggel az az oka, hogy nem helyes a megadott e-mail cím. Ritkább esetben előfordulhat szolgáltatói okból eredő e-mail küldési hiba. Ha bármilyen okból nem kapta meg visszaigazoló e-mailünket lehetősége van adatainak igazolása után e-mail cím módosítást kérnie a kolorkarrier [kukac] barcikacentrum.hue-mail címre írva.
  Felhívjuk figyelmét, hogy a kolorkarrier [kukac] barcikacentrum.hu e-mail címen jelentkezést nem áll módunkban fogadni!
 • Bármikor törölhetem a regisztrációmat?
  Igen, a jelentkezést visszaigazoló e-mailben megtalálható a „leiratkozó link” mellyel törölheti regisztrációját álláskereső portálunkról. Ha az e-mailt valami oknál fogva nem találja, akkor a regisztráció során használt e-mail címének igazolásával weboldalunk „Leiratkozás” menüpontjánál indíthatja regisztrációjának törlését.
 • Érdemes-e többször beadnom a jelentkezésem ugyanarra a hirdetésre?
  Felesleges egy hirdetésre többször jelentkeznie. Ha megkapta az első jelentkezés után a visszaigazoló e-mailt, akkor látjuk az adatbázisunkban az Ön pályázati anyagát. Nem jelent előnyt a többször beadott önéletrajz, többször leadott jelentkezés.
 • Mi történik, ha lejár az adatkezelési hozzájárulásom?
  Ha a jelentkezés során nem járult hozzá „Toborzó adatbázis”-ba kerüléshez, akkor a megpályázott pozícióval kapcsolatos adatvédelmi törvényi szabályozástól függően 3 (MT) vagy 6 (KJT, KTTV) hónap múlva regisztrációja törlésre kerül, mivel nem tárolhatjuk tovább a személyes adatait.
  Ha hozzájárult személyes adatainak „Toborzó adatbázis”-ban történő nyilvántartásához akkor 2 évig tároljuk a regisztráció során elküldött jelentkezési anyagát.
  Az adatkezelési határidő lejártához közeledve rendszerünk automatikus e-mailben fogja majd Önt értesíteni. Ha szeretné, hogy adatlapja továbbra is elérhető legyen adatbázisunkban, az e-mailben kapott „hosszabbító” link segítségével újabb 2 évre meghosszabbíthatja adatkezelési hozzájárulását.
 • Leadhatom máshogy is a jelentkezésemet?
  A KolorKarrier oldalán megjelenő hirdetésekre kizárólag a hirdetés alján található Jelentkezés gombra kattintva elektronikusan lehet jelentkezni, a jelentkezésre szolgáló űrlap kitöltésével. Kivétel ez alól, ha a hirdetésben más jelentkezési mód is fel van tüntetve.
  Egyéb módon történő jelentkezést nem áll módunkban fogadni.
  A kolorkarrier [kukac] barcikacentrum.hu e-mail címünkre küldött regisztrációk automatikusan törlésre kerülnek a csatolt önélatrajzokkal együtt.
 • Kapok értesítést, ha nem engem választottak ki a megpályázott pozícióra?
  A jelentkezés után kiküldött visszajelző e-mai tartalmazza azt az információt, hogy csak azokkal vesszük fel a kapcsolatot, akik pályázati anyaguk alapján alkalmasak lehetnek a pozícióra. Ha a hirdetési idő alatt vagy röviddel utána nem jelentkezünk, akkor nagy valószínűséggel adott pozíció kapcsán már nem fogjuk keresni.  2023.07.15. után – figyelembe véve jelentkezőink igényét – minden jelentkezőt kiértesítünk, ha lezárult a keresés és nem őt választottuk. A későbbiekben – ha ezt az adatkezelési nyilatkozat lehetővé teszi - egy másik pozíció kapcsán megkereshetjük önt, ha képesítése és szakmai tapasztalata alapján a megpályázott pozícióra nem, de egy másik munkakörben megfelelő jelölt lehet.
 • Nem találok számomra megfelelő hirdetést, de mégis szeretnék jelentkezni, hátha később adódik megüresedő pozíció valamelyik hirdetőnél. Hogy tehetem meg?
  Ha a Kolorkarier.hu meghirdetett állásajánlatai között jelenleg nem talál megfelelőt, vagy nem egy konkrét álláshirdetésre szeretne jelentkezni, lehetősége van „Toborzó adatbázis”-ba kerülni, amit HR csapatunk folyamatosan figyelemmel kísér. Jelentkezni az „Általános jelentkezés” menüpont alatti űrlapot kitöltve tud.